Hrvatski Flying Disc Savez

Hrvatski ultimate Disc golf Hrvatska Now we move

FDK MamuTi Na Travi (Zagreb)

FDK MamuTi Na Travi (Zagreb)

MamuTi Na Travi su tim sastavljen od prijatelja koji su zajedno počeli bacati disk još tamo "daleke" 2008.-e godine. Sve je počelo sa noćnim igrama petkom koje smo nazvali "Zloćko Night League", a nakon nekog vremena odlučili smo da bi bilo zgodno da se tim i službeno registrira, što smo napokon i napravili na kraju godine 2011. Iako je to službena godina osnivanja, isti ljudi su ostali kroz sve te godine, pa reći da smo započeli u 2011 ne bi bila potpuna istina. "Klub" je tu od 2008. - 2011. smo mu samo dali ime.

Iza sebe sada već imamo dobar broj turnira i sasvim pristojne rezultate; neko vrijeme se činilo kao da je treće mjesto rezervirano za nas, no našlo se tu i dva prva (turniri u Szegedu i na Hvaru) i jedno drugo ("neslužbeno", prvo prvenstvo Hrvatske). Prošla godina je bila naša najaktivnija i najplodnija; navedeni rezultati su iz 2012.-te godine. I ove godine se nadamo dobroj igri i dobrim rezultatima.

Naši "treninzi", a samim time i naša igra, su malo nesvakidašnji; petkom na večer od 21h pa do ranih jutarnjih sati, na livadi nasuprot crkve Svete Mati Slobode na Jarunu. Ako Vas zanima nešto više o klubu ili želite doći zaigrati sa nama, slobodno se javite na email.