Hrvatski Flying Disc Savez

Hrvatski ultimate Disc golf Hrvatska Now we move

3. Prvenstvo Hrvatske u Disc golfu

Na raspisani natječaj HFDS za organizaciju 3. Prvenstva Hrvatske u disc golfu pristigla je jedna prijava organizatora i to jednog od najrenomiranijih organizartora disc golf turnira i evenata u regiji, tvrtke Lagoda j.d.o.o. iz Varaždina. Odlukom Upravnog odbora saveza organizacija je dodjeljena toj tvrtci.

Prvenstvo će se održati u Svetom Martinu na Muri 20. i 21.09.2015. na terenima uz same Terme Sveti Martin, gdje je ove godine već održan jedan vrlo uspješan međunarodni turnir nazvan "Spa Hills" u organizaciji Lagode j.d.o.o.

Slike sa tog turnira možete vidjeti u prilogu.

Detalji o samom prvenstvu , smještaju i ostalom bit će objavljeni u narednim danima.

Više »

Natječaj za organizaciju Prvenstva Hrvatske u disc golfu za 2015

Savez raspisuje natječaj za organizaciju Prvenstva Hrvatske u disc golfu za 2015. godinu. Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješnog 2. izdanja Prvenstva Hrvatske koje se održalo na Platku na kojem je sudjelovalo 18 igračica i igrača ove godine se od organizatora očekuje još bolje i više. Također, s obzirom na rast kvalitete i interesa za disc golfom i povećanjem broja mjesta gdje se igra i trenira disc golf, ove  godine se po prvi puta na prvenstvu očekuje i više od 20 igračica i igrača koji će odmijeriti snage na dvodnevnom turniru.

 

 

Više »

Crowdfunding kampanja Hrvatske Ultimate reprezentacije

Kao što je već poznato Hrvatska će po prvi puta nastupiti na Europskom ultimate prvenstvu koje ze održava u Kopenhagenu krajem srpnja ove godine.

Osim treninga i priprema jedno od glavnih aktivnosti je prikupljanje sredstava za pokrivanje troškova igrača. Jedan od načina na koji to radimo je pokretanje crowdfunding kamapanje.

 

Više »

BUHTLA 2014

BUHTLA - Božićni Ultimate Hat Turnir održan je po drugi puta 20.12.2014 na Zagrebačkom Velesajmu na terenima MNK Fusio.

Više »

Dvoranska ultimate disk liga 2014/2015 - 3. i 4. kolo

26.11.2014 održano je uzbudljivo 3. i 4. kolo DUDL-a u paviljonu 18 na ZG Velesajmu.  Ekipe su opet došle gotovo u punim sastavima te je i ovaj puta DUDL privukao u dvoranu više od 25 zagrebačkih ultimate igračica i igrača.

Više »

Održan 3. disc golf turnir - Drava Forester

Proteklog vikenda u Varaždinu je boravilo 87 disc golfera pristiglih iz 12 zemalja koji su sudjelovali na trećem međunarodnom disc golf turniru Drava Forester koji je održan u varaždinskoj šumi Jelačićki te uz Dravu kod Gradske sportske dvorane.

Više »

Dvoranska ultimate disk liga 2014/2015 - Otvaranje

       Svake zadnje srijede u mjesecu u Paviljonu 18 na Zagrebačkom Velesajmu (dvorana MNK Fusio)održava se "Dvoranska ultimate disk liga - DUDL". Prva dva kola lige odigrana su 29.10.2014 i privukla su veliki broj igrača iz dva zagrebačka kluba FDK Zagreb i FDK MamuTi na Travi. U prva dva kola lige sudjelovalo je 26 igrača i to podjeljenih u 4 ekipe.

Više »