Hrvatski Flying Disc Savez

Hrvatski ultimate Disc golf Hrvatska Now we move

2. HRVATSKO ULTIMATE OPEN PRVENSTVO- najava

Drugo ultimate prvensto Hrvatske održati će se u Škabrnji 18.-19.5.2013. Natjecanje će biti organizirano kao open, 5 na 5. Sudjelovat će 6 klubova iz Hrvatske: FDK Zagreb, MamuTi na travi (Zagreb), Frizbi Rio (Rijeka), Pijati (Zadar), Chicks With Disks (Zagreb) i Vertigo (Čakovec/Varaždin).

Više »

ADVENTURE FESTIVAL

HFDS je prvi puta službeno predstavio svoj rad u javnosti. Na Advenuture festivalu zainteresirane posjetitelje podučavali smo razna bacanja i pružili priliku sudjelovati u nekoliko disciplina: ultimate, leteći graničar i disc golf. 

Nedjelja je bio dan orijentiran na 100-njak nezbrinute domske djece, koja su prolazila kroz 18 različitih poligona, od kojih su se na čak 3 koristili leteći diskovi. 

Završno natjecanje isto nije moglo proći bez naših rekvizita.

Više »

PULA GLADIATOR- disc golf turnir

5. i 6. siječnja u Ližnjanu kod Pule održao se disc golf turnir Pula Gladiator – prvi puta pod tim imenom. Na turniru je nastupilo 15 igrača i igračica iz Hrvatske, SAD-a i Slovenije.

 

 

Više »

PRVO DRŽAVNO ULTIMATE PRVENSTVO

Na Vunskom polju 21.4.2012. u Karlovcu održano je prvo državno prvenstvo u Ultimate-u. Nastupilo je šest klubova iz cijele Hrvatske, igralo se 5*5 open kategorija, a finale su očekivano izborili Mamuti na travi i FDK Zagreb. U napetoj i neizvjesnoj utakmici presudilo je iskustvo te je FDK Zagreb sa rezultatom 4:3 postao prvi prvak Hrvatske.

Nagradu 'Team spirit' osvojio je jedini ženski klub „Chicks with Disks“ za fair play i hrabrost.
 

Više »