Klubovi

1. Disc golf klub Agram, Zagreb

Klub je osnovan 2019. godine s ciljem popularizacije disk golf sporta u gradu Zagrebu i šire. Treninzi kluba održavaju se na Bundeku ili na disc golf terenu u sklopu Kineziološkof fakulteta.

2. Disc golf klub Eagle, Rijeka

Disc golf klub EAGLE djeluje od travnja 2018. godine na širem području Rijeke s ciljem okupljanja disc golf igrača. Za sada, jedini teren na kojem se može igrati disc golf nalazi se na Platku, u sklopu Regionalnog sportsko-turističkog rekreacijskog centra Platak. Ime EAGLE, klub je dobio po udarcu kojim se staza završava s dva bacanja manje od PAR vrijednosti. Također, simbol grada Rijeke je dvoglavi orao (eagle) pa se time dobiva poveznica između grada i kluba. Logotip kluba na zadnjem E integrira boje nekadašnje zastave grada Rijeke.

3. Disc golf klub Lagoda, Varaždin

Klub je osnovan 2020. godine, a u 2021. i 2022. godini organizirao 21 međunarodni disc golf turnir te jedno Prvenstvo Hrvatske u disc golfu. Suorganizator je i partner u organizaciji 4. Svjetskog ekipnog prvenstva i 1. Europskog ekipnog prvenstva u Varaždinu.

4. Disc golf klub S.R.U.Z., Rijeka

Početkom 2020. godine osnovan je Disc golf klub Sportsko rekreativne udruge Zagorje iz Zaboka s namjerom da privuče što veći broj građana kako bi se počeli baviti disc golfom, sportom prilagođenim za sve uzraste.

5. Disc golf klub Stubaki, Stubičke Toplice

Klub je osnovan 4.11.2021. u Stubičkim Toplicama. Članovi aktivno sudjeluju u Hrvatskoj disc golf ligi a 2.10.2022. su organizirali prvu turnir na svojem terenu, gdje se trenutno privodi kraju izgradnju igrališta sa 21 košem u stalnoj postavi. Trenutno ima 37 članova. 

6. Disc golf klub Varaždin, Varaždin 

Klub je osnovan 17. srpnja 2011. od strane petero osnivača – Maje Šimenc, Danice Pajtak, Marka Šurlana, Akija Vuckovića i Dinka Šimenca. Cilj kluba je popularizacija sporta, treninzi za natjecanja te organizacija odlazaka na natjecanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Želja osnivača je dobiti odobrenje Grada Varaždina te potporu za postavljanje nekoliko disc golf koševa na području grada, a nakon toga i organizirati redovita rekreativna natjecanja, treninge i druženja članova.

7. Flying disc klub Nova Gradiška, Nova Gradiška

Flying disk klub Nova Gradiška osnovan je u svibnju 2018. godine kao neeprofitna udruga za promicanje sporta i rekreacije svih dobnih skupina te osobe s invaliditetom i poteškoćama u razvoju. Predsjednik kluba je Mladen Šop.

8. Flying disc klub Zagreb, Zagreb

Flying disc klub Zagreb najstariji je klub u Hrvatskoj koji se bavi sportovima s diskom. Osnovan je 2005. godine, a trenutni predsjednik mu je Igor Tukarić.