Equfisc projekt popraćen na portalu Žene i mediji

Što su o projektu Equfisc rekle polaznice za portal Žene i mediji:

“Baš sam uživala u ovom projektu. Bacanje letećeg diska je odlična rekreacija za naše zdravlje. Posebno me oduševila igra s djecom jer je svaki naš susret u dvorani obilovao smijehom, zabavom i zdravim natjecateljskim duhom. Bili smo aktivni, glasni, borbeni i, unatoč razlici u godinama, izuzetno motivirani i ravnopravni”, rekla nam je sudionica projekta Ana Marić, a svoje dojmove podijelile su s nama također Lea i Monika.

“Naša su druženja bila jedno stvarno lijepo iskustvo, prava zabava, ili što bi mi mame rekle mozak na pašu”, rekle su otkrivajući da ranije nisu znale puno toga o frizbiju. “Nismo imale pojma da postoji sport s frizbijem, znale smo da se frizbi baca po livadama jer smo ga nekada bacale na izletima. Tko bi rekao da s frizbijem možeš zabiti koš, igrati graničara pa i dobro se iznojiti? A sada smo sve to doživjele, radile smo kao pčelice i naučile, pa na kraju postigle i neke rezultate kod naše trenerice Ivane. Čak smo i koju kilicu izgubile”, ispričale su nam s ponosom dodajući kako je bilo i smijeha i suza, ali da nisu odustajale.

Na kraju nam je nastavnica tjelesne kulture Ivana Hofman otkrila kako se nakon ovako pozitivnih iskustava koje je iznjedrio projekt “EquFisc” javila ideja o osnivanju udruge kako bi se nastavila ova druženja.

Cijeli članak pogledajte na:

https://www.zeneimediji.hr/projekt-equfisc-potaknuo-mame-na-treniranje-frizbija-sa-svojom-djecom-u-skolama/?fbclid=IwAR0XgXn1UhzJ8ezhemKkdRnyQFQY3J2z4o2Fi0l7SxQbKbS4-KNMzO_3Wk4

Ovaj unos je objavljen u Projekti i označen s . Bookmarkirajte stalnu vezu.