Natječaj za razvoj i sufinanciranje flying disc programa članica Saveza

Hrvatski Flying Disc Savez objavio je Natječaj za razvoj i sufinanciranje flying disc programa članica Saveza. Na Natječaj se mogu prijaviti sve udruge iz sustava sporta koje su članice Hrvatskog flying disc saveza. Ostale udruge ne mogu se prijaviti na Natječaj. Sredstva za financiranje bit će osigurana kroz redovni program Hrvatskog olimpijskog odbora, prikupljanjem sredstava kroz „Naknadu za razvoj“ te ostale izvore prihoda koji su osigurani kroz razvojni program Saveza. Osim financijskih sredstava potrebnih za provođenje programa, Savez će osigurati i opremu koja će biti na raspolaganju provoditeljima programa. Oprema će biti u vlasništvu Saveza i zaduživat će se od strane provoditelja prema prethodno usuglašenom rasporedu sa Savezom i ostalim financiranim provoditeljima programa.

Cilj Natječaja je omogućavanje što većem broju korisnika organizirano bavljenje sportovima s diskom s naglaskom na uključivanje djece i mladih u rad klubova članica Saveza. Financirani programi trebaju pridonijeti prepoznatljivosti sporta na cijelom području Republike Hrvatske među stručnim kadrom posebice kadru u sportu ili u školama.

Prijavitelji moraju ispuniti Obrazac prijave programa u word dokumentu i Obrazac proračuna u excel dokumentu. Sve prijave na Natječaj koje minimalno sadrže propisane natječajne obrasce (Obrazac prijave programa i Obrazac proračuna) šalju se na e-mail adresu saveza: info@hfds.hr. Prijave koje su nepotpune, odnosno ne sadrže sve propisane obrasce neće se uzeti u razmatranje i bit će odbačene kao nepotpune.

Natječaj je otvoren danom objave na mrežnoj stranici Hrvatskog flying disc saveza. Rok za podnošenje prijave na Natječaj je do 15. ožujka 2022. godine u 23.59 sati. Sve prijave pristigle nakon navedenog roka za dostavu neće se uzeti u razmatranje i bit će odmah odbačene.

Savez će rezultate Natječaja objaviti do 15. travnja 2022. na službenim stranicama www.hfds.hr. Svi prijavitelji programa koji su podnijeli prijavu na Natječaj bit će obaviješteni o rezultatima Natječaja službenom obavijesti putem elektroničke pošte.

Ovaj unos je objavljen u Razno i označen s . Bookmarkirajte stalnu vezu.